Today Flipkart Fake Or Not Answers

Flipkart Fake Or Not Answers




Flipkart Fake Or Not Answers - Here are sharing some Toady Flipkart Fake Or Not all Answers correct. Flipkart Fake Or Not Answers, Flipkart Fake Or Not Today 2nd August 2020 Answers, All You have to do is Give Right Answers to All 5 Questions If You are Lucky Enough Then You Can Win 1000 gift vouchers,₹50 gift vouchers, 25 Super coins, 20 Super coins, 10 Super coins, 5 Super coins. You can play a Flipkart contest on the Flipkart app every day.


Amazon Quiz Answers Upto win Rs.1000 pay balance Daily

Flipkart Fake Or Not Answers for today 2nd August 2020

Question 1. Whiskey will be sold in paper bottles

Answer: Not Fake

Question 2. Ratan Tata said a non-Tata may head the Tata Trusts

Answer: Not Fake

Question 3. Priyanka Chopra was married before she married Nick Jonas

Answer: Fake

Question 4. Funeral was held for glacier in Iceland

Answer: Not Fake

Question 5. Union Govt revokes the right of police to give you bail

Answer: Fake

Flipkart Fake Or Not Answers for today 30th July 2020


Question 1. India’s biggest slum Dharavi was an island until the 18th century?

Answer: NOT FAKE

Question 2. Badminton was originally called Poona?

Answer: NOT FAKE

Question 3. Lockdown related fines worth Rs.1 crore collected within 5 days in Pune?

Answer: NOT FAKE

Question 4. Diljit Dosanjh took Ivanka Trump to see the Taj Mahal?

Answer: FAKE

Question 5. Budweiser employee urinated in beer tanks for 12 years

Answer: FAKE


Flipkart Fake Or Not Answers for today 29th July 2020


Question 1. Drinking alcohol can protect from Covid-19 infection

Answer: Fake

Question 2. Residents of Indus valley civilization had private toilets

Answer: Not Fake

Question 3. WHO offers up to $100 for 2-3 hours of work from home

Answer: Fake

Question 4. Kalki Koechlin’s great grandfather was the chief engineer of the Eiffel Tower

Answer: Not Fake

Question 5. Bihar’s businessman lodged a complaint against a dog for stealing Rs. 400,000

Answer: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers for 28th July 2020

Question 1. Uttarakhand forest fires were unnatural

Answer: Fake

Question 2. Russia completes clinical trials of Covid19 vaccine

Answer: Fake

Question 3. Himesh Reshammiya has composed new 300 songs during the lockdown

Answer: Not Fake

Question 4. Goair employee posted hateful tweets

Answer: Fake

Question 5. Guinness world record for fastest nose typing

Answer: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers for today 27th July 2020

Question 1. Owls can rotate their head 360 degrees?

Answer: FAKE

Question 2. Amitabh Bachchan thanks doctors via video after he tests COVID-19 +ve?

Answer: FAKE

Question 3. An Indian company is the largest producer of vaccines in the world?

Answer: NOT FAKE

Question 4. Miracle baby born with three eyes in Germany?

Answer: FAKE

Question 5. WHO accepts home remedy cure for COVID-19?

Answer: FAKE

Flipkart Fake Or Not Answers for today 26th July 2020

Question 1. Satyajeet Ray, was the first Indian to win an Oscar?

Answer 1 – FAKE

Question 2. Email is older than the Internet?

Answer 2 – NOT FAKE

Question 3. Infosys was started with a loan of 10000/- from Sudha Murthy?

Answer 3 – NOT FAKE

Question 4. yellow frogs emerge in Madhya Pradesh as a result of COVID-19?

Answer 4 – FAKE

Question 5. Snooker was invented in Jabalpur, India?

Answer 5 – NOT FAKE




Flipkart Fake Or Not Assured Rewards:-


Flipkart Fake Or Not Answers


Flipkart Fake Or Not Answers

  • win a minimum of 5 super coins daily.
  • ₹1000 gift vouchers - 100 winners
  • ₹50 gift vouchers - 3000 winners
  • 25 Super coins
  • 20 Super coins
  • 10 Super coins
  • 5 super coins

How To Play Flipkart Fake Or Not?

1. Go to the Flipkart Game Zone or the Video section on Flipkart app and open Fake or not

Flipkart Fake Or Not Answers

2. There You scroll down Will See Flipkart Fake Or Not Contest Video

Flipkart Fake Or Not Answers

3. Now Click On Start Video and You Need To Watch Video To Give Correct Answers.



What is Flipkart Fake Or Not?

'Fake or Not' is a fact based game show where the host would put a question to the viewers with 2 options to vote for, viewers can answer whether the question is 'Fake' or 'Not Fake'

How To Claim Prize Flipkart Fake Or Not?

Unlocking the mystery box is a mandatory step to be eligible for a reward. EGVs would be credited to the winners' wallet section directly. The allotment of the prizes will be solely at the discretion of Flipkart and its decision will be final, which will be disbursed on or before 30th September 2020.

Flipkart Fake Or Not Answers