Today Amazon Quiz Answers - Win Rs.15000 Amazon Pay Balance

Amazon Rs.15000 Amazon Pay Balance Quiz Answers Today:-Hey, guys Today I Am Share With All Friends Amazon Quiz 22nd June 2020. All Answers Today For winning the Rs.15000 Amazon Pay Balance. So let's go play Amazon Quiz contest today win this Rs.15000 Amazon Pay Balance You can play an amazon quiz contest on the amazon app every morning from 8am to 12 pm. In This Amazon Quiz Of April, All You have to do is Give Right Answers to All 5 Questions If You are Lucky Enough Then You Can Win Rs.15000 Amazon Pay Balance.



Today Amazon Rs.15000 Amazon Pay Balance quiz details:-

  • Date – 22nd June 2020
  • Prize – Free Rs.15000 Amazon Pay Balance
  • Total Number Of Winners – 3
  • Declaration Date – 10th June 2020

How To Play Rs.15000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz?




1. This is the Amazon App Only quiz Contest – So You have to Download The App From Play Store

2. Now Just Open The Amazon App Login into Your Account

3. Scroll Down Below On Home screen You Will See “Today Amazon Quiz ”  banner. If you will not See Then Amazon search bar typing this “ amazon Rs.15000 Amazon Pay Balance system quiz today ” and tap the Fan Zone.

4. Click On The Banner & Quiz Start After tap button “Start” Button

5. Now There Will Be 5 Questions Daily in This Amazon Rs.15000 Amazon Pay Balance Quiz contest, You have to Give Right Answers win the prize.

6. After Giving Right Answers You Will Be Selected For Lucky Draw Of This Amazon Quiz Winners.

7. In this Lucky draw, the winner is announced on the 31st of May of every month. If you are lucky then you may be a win something.

[ All Correct Answers ]Amazon Quiz Answers | win Rs.15000 Amazon Pay Balance | 22nd June 2020

Q1. At which venue are India scheduled to play a day and night Test match during their tour of Australia in 2020-21?
Ans- Adelaide Oval

Q2. Shintaro Tsuji, who recently stepped down from his company, is known to have created which iconic character brand?

Ans- Hello Kitty

Q3. Which of these terms was coined by John McCarthy and other researchers, at Dartmouth in the summer of 1956?

Ans- Artificial Intelligence

Q4. The campaign theme in 2020 for which of these days observed on June 14th, was ‘Safe blood saves lives‘?

Ans- World Blood Donor Day

Q5. Arturo Vidal who scored Barcelona’s first La Liga goal on their return after the COVlD- 19 represents which country?

Ans- Chile

Also, read this -Live Amazon Quiz


[ All Correct Answers ]Amazon Quiz Answers | win Rs.15000 Amazon Pay Balance

Q1. The 440m long Chamba tunnel has recently been inaugurated in which state?

Ans- Uttarakhand

Q2. What useful letter arrangement was created by Christopher Sholes to lessen spelling mistakes and increase speed of writing?

Ans- QWERTY

Q3. India Post has partnered with which state government to deliver ‘Shahi Lichi’ and ’Zardalu Mango‘ at the doorstep of people?

Ans- Bihar

Q4. How do we better know the No.18 Squadron of the Indian Air Force that is equipped with HAL Tejas?

Ans- Flying Bullets

Q5. Which mountain peak was summitted for the first time on May 29, 1953?

Ans- Mount Everest


Amazon Rs.15000 Amazon Pay Balance Quiz Answers More details

  • This Contest will commence on 22nd June 2020 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) ("Contest Period")
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App ("Amazon.in App").
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw that will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning an Rs.15000 Amazon Pay Balance (hereinafter referred to as "Prize(s)"). 
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.