Today Amazon Quiz Answers - Win Fender acoustic guitar

Amazon Fender acoustic guitar Quiz Answers Today:-Hey, guys Today I Am Share With All Friends Amazon Quiz 4th July 2020. All Answers Today For winning the Fender acoustic guitar. So let's go play Amazon Quiz contest today win this Fender acoustic guitar You can play an amazon quiz contest on the amazon app every morning from 8am to 12 pm. In This Amazon Quiz Of April, All You have to do is Give Right Answers to All 5 Questions If You are Lucky Enough Then You Can Win Fender acoustic guitar.




Today Amazon Fender acoustic guitar quiz details:-

  • Date – 4th July 2020
  • Prize – Free Fender acoustic guitar
  • Total Number Of Winners – 1
  • Declaration Date – 5th July 2020

How To Play Fender acoustic guitar Amazon Quiz?




1. This is the Amazon App Only quiz Contest – So You have to Download The App From Play Store

2. Now Just Open The Amazon App Login into Your Account

3. Scroll Down Below On Home screen You Will See “Today Amazon Quiz ”  banner. If you will not See Then Amazon search bar typing this “ amazon Fender acoustic guitar system quiz today ” and tap the Fan Zone.

4. Click On The Banner & Quiz Start After tap button “Start” Button

5. Now There Will Be 5 Questions Daily in This Amazon Fender acoustic guitar Quiz contest, You have to Give Right Answers win the prize.

6. After Giving Right Answers You Will Be Selected For Lucky Draw Of This Amazon Quiz Winners.

7. In this Lucky draw, the winner is announced on the 31st of May of every month. If you are lucky then you may be a win something.

[ All Correct Answers ]Amazon Quiz Answers | Win Fender acoustic guitar | 4th July 2020

Q1. Born on 6th July 1935 how do we better know the spiritual leader Tenzin Gyatso?

Ans- The Dalai Lama


Q2. What term recently coined by researchers refers to ‘the coronavirus induced lock-down period and its impact on other species‘?

Ans- Anthropause


Q3. Which 100-year-old Japanese firm, once one of the world’s biggest camera brands, has announced plans to sell off their imaging business?

Ans- Olympus


Q4. According to the World Federation of Exchanges, with a market capitalization of $1.7 trillion, which is the world’s 10th largest exchange?

Ans- Bombay Stock Exchange


Q5. An abandoned bus inhabited by adventurer Chris McCandless, removed by Alaskan authorities recently, was made famous in which book and film?

Ans- Into the Wild


Also, read this -Live Amazon Quiz


Amazon Quiz Answers | win Fender acoustic guitar | 6th June 2020

Q1. Which of these cricketers has been nominated in 2020 for the Rajiv Gandhi Khel Ratna?

Ans- Rohit Sharma


Q2. Which Bollywood actor has launched his new Grooming & Personal Care Brand FRSH?

Ans- Salman Khan


Q3. Indian Army officer Major Suman Gawani recently won the ‘United Nations Military ___________ Advocate of the Year Award". Fill in the blanks

Ans- Gender


Q4. Which newly-launched app from Facebook allows users to make music together virtually?

Ans- Collab


Q5. K-FON is the Fiber Optic Network project of which Indian state?

Ans- Kerala


Amazon Fender acoustic guitar Quiz Answers More details

  • This Contest will commence on 4th July 2020 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) ("Contest Period")
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App ("Amazon.in App").
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw that will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning a Fender acoustic guitar (hereinafter referred to as "Prize(s)"). 
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.