Amazon Xbox One S gaming console Quiz Answers


Amazon Xbox One S gaming console Quiz Answers Today:-Hey, guys Today I Am Share With All Friends Amazon Quiz 20th june 2020. All Answers Today For winning the Xbox One S gaming console. So let's go play Amazon Quiz contest today win this Xbox One S gaming console You can play an amazon quiz contest on the amazon app every morning from 8am to 12 pm. In This Amazon Quiz Of April, All You have to do is Give Right Answers to All 5 Questions & If You are Lucky Enough Then You Can Win Xbox One S gaming console.


Today Amazon Xbox One S gaming console Quiz details:-

  • Date – 20th june 2020 
  • Prize – Free Xbox One S gaming console
  • Total Number Of Winners – 1
  • Declaration Date – 22nd june 2020


How To Play Xbox One S gaming console Amazon Quiz?




1. This is the Amazon App Only quiz Contest – So You have to Download The App From Play Store

2. Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account

3. Scroll Down Below On Home screen & You Will See “Today Amazon Quiz ”  banner. If you will not See Then Amazon search bar typing this “ amazon Xbox One S gaming console system quiz today ” and tap the Fan Zone.

4. Click On The Banner & Quiz Start After tap button “Start” Button

5. Now There Will Be 5 Questions Daily in This Amazon Xbox One S gaming console Quiz contest, You have to Give Right Answers win the prize.

6. After Giving Right Answers You Will Be Selected For Lucky Draw Of This Amazon Quiz Winners.

7. In this Lucky draw, the winner is announced on the 31st of March of every month. If you are lucky then you may be a win something.

[ All Correct Answers ]Amazon Quiz Answers | Win Xbox One S gaming console |20th june 2020

Q1. In recent times, India has recorded a 29% increase in the population of which of these animals?

Ans- Asiatic Lions

Q2. Which of these actors made his Bollywood debut with the 2013 film Kai Po Che!?

Ans- Sushant Singh Rajput

Q3. _________ language day is celebrated by the UN on June 6, the birthday of famous poet Alexander Pushkin.

Ans- RUSSIAN

Q4. Which organization introduced Captain ARJUN—a robot to screen passengers for COVlD- 19 symptoms?

Ans- Indian Railways

Q5. Recently launched by Karnataka, the mobile app ‘Bengaluru Megha Sandesha’ and web portal ‘Varunamitra’ provides what kind of information?

Ans- Weather forecasts

[ All Correct Answers ]Amazon Quiz Answers | win Xbox One S gaming console | 11th April 2020

Q1. The daughter of Gokuladas and Vrajkunwerba Kapadia born on this date (11 April) in 1869 was the mother to Harilal, Manilal, Ramdas and Devdas. Who was she?

Ans- Kasturba Gandhi

Q2. Dr. Balram Bhargava is the current Director-General of which Government of India institution?

Ans- ICMR

Q3. Which is a group video chatting app, which has recently had a sudden burst of popularity was launched by Life on Air, Inc. in 2016?

Ans- Houseparty

Q4. Dzongkha is the national and official language of which neighboring country of India?

Ans- Bhutan

Q5. Which global institution recently issued ‘Pandemic Bonds’ for the first time to raise money for the COVID-19 crisis?-19 crisis?

Ans-World Bank


Also, read this -Live Amazon Quiz

Amazon Xbox One S gaming console Quiz Answers video Mode


Amazon Xbox One S gaming console Quiz Answers More details

  • This Contest will commence on 20th june 2020 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) ("Contest Period")
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App ("Amazon.in App").
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw that will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning an Xbox One S gaming console (hereinafter referred to as "Prize(s)"). 
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.