Amazon OnePlus 7T Pro Quiz Answers


Amazon OnePlus 7T Pro Quiz Answers Today:-Hey, guys Today I Am Share With All Friends Amazon Quiz 21st June 2020. All Answers Today For winning the OnePlus 7T Pro. So let's go play Amazon Quiz contest today win this OnePlus 7T Pro You can play an amazon quiz contest on the amazon app every morning from 8am to 12 pm. In This Amazon Quiz Of April, All You have to do is Give Right Answers to All 5 Questions & If You are Lucky Enough Then You Can Win OnePlus 7T Pro.


Today Amazon OnePlus 7T Pro Quiz details:-

  • Date – 21st June 2020 
  • Prize – Free OnePlus 7T Pro
  • Total Number Of Winners – 1
  • Declaration Date – 23rd June 2020


How To Play OnePlus 7T Pro Amazon Quiz?




1. This is the Amazon App Only quiz Contest – So You have to Download The App From Play Store

2. Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account

3. Scroll Down Below On Home screen & You Will See “Today Amazon Quiz ”  banner. If you will not See Then Amazon search bar typing this “ amazon OnePlus 7T Pro system quiz today ” and tap the Fan Zone.

4. Click On The Banner & Quiz Start After tap button “Start” Button

5. Now There Will Be 5 Questions Daily in This Amazon OnePlus 7T Pro Quiz contest, You have to Give Right Answers win the prize.

6. After Giving Right Answers You Will Be Selected For Lucky Draw Of This Amazon Quiz Winners.

7. In this Lucky draw, the winner is announced on the 31st of March of every month. If you are lucky then you may be a win something.

[ All Correct Answers ]Amazon Quiz Answers | win One Plus 7T Pro | 21st June 2020

Q1. Who is the President of the United Nations General Assembly for its 75th session in 2020?

Ans- Tijjani Muhammad-Bande

Q2. Which of these companies has converted its IT facility in Pune into a 450-bed COVID-19 hospital?

Ans- Wipro

Q3. In 2020 which Indian has been awarded the prestigious Richard Dawkins Award?

Ans- Javed Akhtar

Q4. The TV series ‘Pearson’ is a spin-off of which popular TV Series?

Ans- Suits

Q5. The scale used to measure the magnitude of earthquakes is named after which American seismologist?

Ans- Richter

[ All Correct Answers ]Amazon Quiz Answers | win OnePlus 7T Pro | 12th April 2020

Q1. Dubai has recently opened the world’s first hospital for which of the following?

Ans- Camels

Q2. What is the name of the first indigenous testing kit for COVID-19 in India, made by Pune based Mylab?-19 in India, made by Pune based Mylab?

Ans- PathoDetect

Q3. The Singer Laren museum in Amsterdam recently announced the theft of the 1884 painting ‘Spring Garden’ by which famous artist?

Ans- Van Gogh

Q4. Viewpoint is a new market research app launched by which global tech giant?

Ans- Facebook

Q5. Which Indian state celebrates ‘Utkal Divas’ – the state’s foundation day on April 1?

Ans-Odisha


Also, read this -Live Amazon Quiz

Amazon OnePlus 7T Pro Quiz Answers video Mode


Amazon OnePlus 7T Pro Quiz Answers More details

  • This Contest will commence on 21st June 2020 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) ("Contest Period")
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App ("Amazon.in App").
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw that will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning an OnePlus 7T Pro (hereinafter referred to as "Prize(s)"). 
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.