Amazon Apple iPhone XR Quiz Answers

Today amazon quiz answer, Amazon Quiz 15th July 2020, Amazon Apple iPhone XR Quiz Answers, Today Amazon Quiz Answers, Amazon 15th July Quiz, Amazon Quiz Answers Win Apple iPhone XR


Amazon Apple iPhone XR Quiz Answers Today:-Hey, guys Today I Am Share With All Friends Amazon Quiz 15th July 2020. All Answers Today For winning Apple iPhone XR. So let's go play Amazon Quiz contest today win this Apple iPhone XR You can play an amazon quiz contest on the amazon app every morning from 8am to 12 pm. In This Amazon Quiz Of April, All You have to do is Give Right Answers to All 5 Questions & If You are Lucky Enough Then You Can Win Apple iPhone XR.


Today Amazon Apple iPhone XR Quiz details:-

  • Date – 15th July 2020
  • Prize – Free Apple iPhone XR
  • Total Number Of Winners – 1
  • Declaration Date – 2nd July 2020


How To Play Apple iPhone XR Amazon Quiz?




1. This is the Amazon App Only quiz Contest – So You have to Download The App From Play Store

2. Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account

3. Scroll Down Below On Home screen & You Will See “Today Amazon Quiz ”  banner. If you will not See Then Amazon search bar typing this “ amazon Apple iPhone XR system quiz today ” and tap the Fan Zone.

4. Click On The Banner & Quiz Start After tap button “Start” Button

5. Now There Will Be 5 Questions Daily in This Amazon Apple iPhone XR Quiz contest, You have to Give Right Answers win the prize.

6. After Giving Right Answers You Will Be Selected For Lucky Draw Of This Amazon Quiz Winners.

7. In this Lucky draw, the winner is announced on the 31st of March of every month. If you are lucky then you may be a win something.

Amazon Quiz Answers | Win Apple iPhone XR | 15th July 2020

Question 1. India recently announced plans to procure 21 MiG-29 fighter jets from which nation under its latest defense deal?

Answer 1 - Russia

Question 2. Which Indian organization has recently started the broadcast of its first ever Sanskrit ‘news magazine‘ program – Sanskrit Saptahiki?

Answer 2 - All India Radio

Question 3. Recently, Jai Ram Thakur announced that his state is the first in the country where all households have LPG gas connections.

Answer 3 - Himachal Pradesh

Question 4. Dragon Boat Festival is a traditional holiday in which country, that occurs near the summer solstice?

Answer 4 - China

Question 5. Which Indian actress is slated to join the star cast of Keanu Reeves‘ ‘Matrix 4’?

Answer 5 - Priyanka Chopra


Amazon Quiz Answers | Win Apple iPhone XR | 1st July 2020

Q1. Which famous Music Director born on 27th June was known popularly by the nickname ‘Pancham’?

Ans- RD Burman

Q2. Which day celebrated annually on 30th June was co-founded by astrophysicist and famed musician Dr. Brian May?

Ans- World Asteroid Day

Q3. As per Forbes real-time Billionaire list, which Indian recently soared into the top 10, based on a sharp rise in net worth?

Ans- Mukesh Ambani

Q4. The GWM Group is China’s largest SUV and pick up manufacturer. What is the full form of GWM?

Ans- Great Wall Motors

Q5. ‘Swarg ka Dwaar’ is the last episode of which Amazon Prime series?

Ans- Paatal Lok

Also, read this -Live Amazon Quiz

[ All Correct Answers ]Amazon Apple iPhone XR Quiz Answers | win Apple iPhone XR | 22nd March 2020

Question 1. NASA has awarded which company with a $117-million contract to provide launch services for its Psyche mission?

The answer is – SpaceX

Question 2. Auto manufacturer Mahindra & Mahindra plans to launch a cab aggregator, called Alyte, for whom?

The answer is – Corporates

Question 3. Which Mumbai-based acrobatics dance group won America’s Got Talent: The Champions Season 2 finale?

The answer is – V.Unbeatable

Question 4. Who among the following was the Player of the Series in the 2020 Women’s T20 World Cup?

The answer is – Beth Mooney

Question 5. Liu Yifei is starring in the lead role in a live-action adaptation of which famous Disney animated feature?

The answer is – Mulan


Amazon Apple iPhone XR Quiz Answers video Mode

Amazon Apple iPhone XR Quiz Answers More details

  • This Contest will commence on 15th July 2020 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) ("Contest Period")
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App ("Amazon.in App").
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw that will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning an Apple iPhone XR (hereinafter referred to as "Prize(s)"). 
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.