Amazon Samsung M30s Quiz Answers Today:-Hey, guys Today I Am Share With All Friends Amazon Quiz 5th July 2020 All Answers Today For winning Samsung M30s. So let's go play Amazon Quiz contest today win this Samsung M30s. You can play an amazon quiz contest on the amazon app every morning from 8am to 12 pm. In This Amazon Quiz Of july, All You have to do is Give Right Answers to All 5 Questions If You are Lucky Enough Then You Can Win Samsung M30s.

Samsung M30s Amazon Quiz Answers


Today Amazon Samsung M30s Quiz details:-

  • Date – 5th July 2020
  • Prize – Samsung M30s Free
  • Total Number Of Winners – 1
  • Declaration Date – 6th July 2020


How To Play Samsung M30s Amazon Quiz?




1. This is the Amazon App Only quiz Contest – So You have to Download The App From Play Store

2. Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account

3. Scroll Down Below On Home screen & You Will See “Today Amazon Quiz ” banner. If you willnot See Then Amazon search bar typing this “ amazon Samsung M30ssystemquiz today” and tap the Fan Zone.

4. Click On The Banner & Quiz Start After tap button “Start” Button

5. Now There Will Be 5 Questions Daily in This Amazon Samsung M30s Quiz contest, You have to Give Right Answers win the prize.

6. After Giving Right Answers You Will Be Selected For Lucky Draw Of This Amazon Quiz Winners.

7. In this Lucky draw, the winner is announced on the 31st of February of every month. If you are lucky then you may be a win something.

Amazon Quiz Answers | Win Samsung Galaxy M30 | 5th July 2020

Q1. Which country’s parliament on 27th June 2020, picked veteran opposition leader Micheal Martin as their Prime Minister?

Ans- Ireland


Q2. Which of these clubs recently sealed the League title for the 2019-20 season, its first since the Premier League’s inception in 1992?

Ans- Liverpool

Q3. Parvez Jamasji, a military veteran who recently passed away, was awarded ______ for gallantry during the 1971 Indo- Pakistan war.

Ans- Vir Chakra

Q4. According to the USCIS in April 2020, close to 68% of US H1 B Visa registrations for FY21 were from which country?

Ans- India

Q5. The guitar played by which musician during his 1993 MTV Unplugged performance was recently auctioned off at a record price of $6 Million?

Ans- Kurt Cobain

Also, read this -Live Amazon Quiz


Amazon Quiz Answers | Win Samsung M30s | 28th June 2020

Q1. Kathy Lueders is the first female head of the human spaceflight program at which agency?

Ans- NASA

Q2. Recently ASI discovered a 500- year-old temple dedicated to Gopinath Dev, submerged in which Indian river?

Ans- Mahanadi

Q3. Twitter recently announced a new feature that lets users attach what to their tweets?

Ans- Audio snippets

Q4. Axone, a type of fermented soya bean, is part of the cuisine of which Indian state?

Ans- Nagaland

Q5. ‘Klara and the Sun‘ is the latest novel announced by which Nobel Laureate?

Ans- Kazuo lshlguro


Amazon Samsung M30s Quiz Answers | 23rd February 2020


Question 1. Cartography is the study of what?

The answer is – Maps

Question 2. ISIL is a newly launched PSU. What does S stand for in, New S____ Limited India?

The answer is – Space

Question 3. Who among them is one of the producers of the Oscar-winning feature-length documentary ‘American Factory’?

The answer is – Barack Obama

Question 4. Kambala’ is a traditional sport of buffalo racing. It is held in which Indian state?

The answer is – Karnataka

Question 5. Which great Unani scholar’s birth anniversary, February 11, is celebrated as World Unani Day?

The answer is -Hakim Ajmal Khan


Live Amazon Quiz

Amazon Samsung M30s Quiz Answers More details


  • This Contest will commence on 5th July 2020 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) ("Contest Period")
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App ("Amazon.in App").
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw that will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning a Samsung M30s (hereinafter referred to as "Prize(s)").
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.