₹50000 Pay Balance Amazon Quiz Answers

Today amazon quiz answer, Amazon Quiz 13th July, Amazon ₹50000 Pay Balance Quiz Answers, Today Amazon Quiz Answers, Amazon 13th July Quiz, Amazon Quiz Answers Win ₹50000 Pay Balance.



Amazon ₹50000 Pay Balance Quiz Answers Today:-Hey, guys Today I Am Share With All Friends Amazon Quiz 13th July All Answers Today For winning ₹50000 Pay Balance. So let's go play Amazon Quiz contest today win this  ₹50000 Pay Balance. You can play an amazon quiz contest on the amazon app every morning from 8am to 12 pm. In This Amazon Quiz Of April, All You have to do is Give Right Answers to All 5 Questions & If You are Lucky Enough Then You Can Win  ₹50000 Pay Balance.


Today Amazon ₹50000 Pay Balance Quiz details:-

  • Date – 13th July 2020 
  • Prize – ₹50000 Pay Balance Free 
  • Total Number Of Winners – 1
  • Declaration Date – 10th July 2020


How To Play ₹50000 Pay Balance Amazon Quiz?




1. This is the Amazon App Only quiz Contest – So You have to Download The App From Play Store

2. Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account

3. Scroll Down Below On Home screen & You Will See “Today Amazon Quiz ”  banner. If you will not See Then Amazon search bar typing this “ amazon ₹50000 Pay Balance system quiz today ” and tap the Fan Zone.

4. Click On The Banner & Quiz Start After tap button “Start” Button

5. Now There Will Be 5 Questions Daily in This Amazon ₹50000 Pay Balance Quiz contest, You have to Give Right Answers win the prize.

6. After Giving Right Answers You Will Be Selected For Lucky Draw Of This Amazon Quiz Winners.

7. In this Lucky draw, the winner is announced on the 31st of February of every month. If you are lucky then you may be a win something.

Amazon Quiz Answers | Win Rs.50000 Amazon Pay Balance | 13th July 2020

Q1. Invented by and named after Japanese botanist Akira Miyawaki, the ’Miyawaki Method’ is a unique technique to do what?

Answer: Grow forests

Q2. Recently lSRO’s Mangalyaan sent images of the biggest moon of Mars. What is it called?

Answer: Phobos

Q3. The Hagia Sophia museum is located in which city?

Answer: Istanbul

Q4. It has been announced that the Dehing Patkai Wildlife Sanctuary will soon get National Park Status. In which state is it located?

Answer: Assam

Q5. Which of these cricketers is captaining the home side in the first Test since the COVID-19 induced hiatus?

Answer: Ben Stokes

Also, read this -Live Amazon Quiz


Amazon Quiz Answers | Win ₹50000 Pay Balance | 9th July 2020

Q1. Who recently became the third Indian to get inducted into the Elite Panel of ICC Umpires?

Ans- Nitin Menon

Q2. Which carmaker’s share price recently crossed $1,000, making it worth more than Ford, General Motors, Honda and Fiat Chrysler put together?

Ans- Tesla

Q3. Jean Castex has been named the new Prime Minister of which country, following the resignation of Edouard Philippe?

Ans- France

Q4. Who was the first recipient of the Filmfare Best Choreography Award?

Ans- Saroj Khan

Q5. Energia Space Corporation of which country recently announced its plans for taking the first tourist on a spacewalk by 2023?
Ans- Russia


Amazon ₹50000 Pay Balance Quiz Answers | 24th February 2020


Question 1. Shaktikanta Das born on 26th February, former IAS officer is currently serving in which very important post in India?

The answer is – RBI Governor

Question 2. The National Maritime Heritage Complex is to be set up in which of these places?

The answer is – Lothal

Question 3. The 4th installment of which franchise won the Oscar for the Best Animated Feature in 2020?

The answer is – Toy Story

Question 4. Which of these countries will play in the 2020 ICC Women’s T20 World Cup for the first time?

The answer is – Thailand

Question 5. The Amazon Prime web series ‘The Forgotten Army’ is narrated by which Bollywood superstar?

The answer is – Shahrukh Khan


Amazon ₹50000 Pay Balance Quiz Answers More details


  • This Contest will commence on 13th July 2020 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) ("Contest Period")
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App ("Amazon.in App").
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw that will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning a ₹50000 Pay Balance (hereinafter referred to as "Prize(s)"). 
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.