Amazon Better India Quiz Answers Win – ₹10000 Pay Balance

Amazon Better India Quiz Answers, Amazon Better India Quiz, 26 January 2020 Better India Quiz ₹10000 Pay Balance Quiz Answers.

Amazon Better India Quiz Answers Today:-

Hey, guys Today I Am Share With All Friends Amazon Better India Quiz 26 January All Answers Today For winning Better India. So let’s go play Amazon Quiz contest today win this ₹10,000. You can play an amazon quiz contest on the amazon app every morning from 8am to 12 pm.


Amazon Redmi Note 8 Pro Quiz Answers
Amazon LG G8X Quiz Answers

Today Amazon Better India Quiz details:-

Today Amazon Quiz:- ₹10000 Pay Balance
Today Win Prize:- Free ₹10000 Pay Balance
Quiz Time:- Morning 8AM
Quiz Date:- 26th January 2020
Winners List Will Declare On:- 29th February 2020


How To Play Amazon Better India Quiz?


1. This is the Amazon App Only quiz Contest – So You have to Download The App From Play Store

2. Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account

3. Scroll Down Below On Home screen & You Will See “Today Amazon Quiz ”  banner. If you will not See Then Amazon search bar typing this “ amazon Better India today ” and tap the Fan Zone.

4. Click On The Banner & Quiz Start After tap button “Start” Button

5. Now There Will Be 5 Questions Daily in This Amazon Better India Quiz contest, You have to Give Right Answers win the prize.

6. After Giving Right Answers You Will Be Selected For Lucky Draw Of This Amazon Quiz Winners.

7. In this Lucky draw, the winner is announced on the 31st December of every month. If you are lucky then you may be a win something.


Amazon Today’s Better India Quiz Answers | 26th January 2020 | 10 winner

Question1- A Program In Amazon Has Over 180,000 Women Entrepreneurs Showcasing Their Products Online? What Is It Called?

Answer- Amazon Saheli

Question2- Amazon India Has Taken Major Efforts In Reducing The Use Of Single-Use Plastic. Currently What Percentage Of The Packaging In Amazon India Fulfillment Centers Is Single-Use Plastic?

Answer- 7%

Question3- In Small Towns, Amazon Has Partnered With 14,500+ Stores To Help Shoppers Bridge The Digital Divide And Start Shopping Online. What Are These Stores Called?

Answer- Amazon Easy

Question4- Amazon Has Vowed To Add 10,000 Electric Vehicles To Its Delivery Line By 2025. (True Or False)

Answer- TRUE

Question5- Which Of These Locations Does Amazon Deliver Its Products To?

Answer- All Of The Above

Question6 – Amazon Has The Vision To Make All Amazon Shipments Net Zero Carbon, With 50% Of All Shipments Net Zero Carbon By 2030. What Is The Name Given To This Initiative?

Answer- Shipment Zero

Question7 –  Which Amazon Program Showcases Unique Arts And Crafts From Over 20 States?
Ans- Amazon Karigar

Question8 – Name The Online Platform Launched By The Ministry Of Women And Child Development To Support Women Entrepreneurs?

Answer- Mahila E-Haat


Live Amazon Quiz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *